İsveç mutfağının en ünlü lezzetlerinden biri olan incecik zencefilli kurabiyeler, adeta kışın geldiğinin habercisi! Taptaze, kıtır bir lezzete sahip olan Anna’s zencefilli bisküvi ise mutfağınızda Kuzey Avrupa rüzgarı estiriyor. İsveçlilerin daha çok kahve yanında tercih ettiği bu lezzeti siz de usulünce tüketebilir ya da kültürleri kaynaştırarak, sıcacık demli çayınıza batırıp yiyebilirsiniz.
İçindekiler: Buğday unu ,şeker,bitkisel yağlar (palm,koza tohumu,hindistan cevizi)invert şeker şurubu,tuz,kabartıcı(sodyum hidrojen karbonat)tarçın,zencefil(%1),karanfil,
Menşei: İsveç
Besin Değerleri:
Enerji (kcal): 474
Karbonhidrat (g): 69,6
Lif (g): 1,3
Protein (g): 5,3
Tuz/Sodyum (g): 1,25
Yağ (g): 19,1
Şeker (g): 32,3