Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden biri olan Haki Acuka, doğal malzemelerle hazırlanmış baharatlı ve aromatik bir kahvaltılık sostur. Domates ve biber salçasının ceviz, sarımsak ve özel baharatlarla harmanlanmasıyla elde edilen bu lezzetli sos, kahvaltılarda ekmeğe sürülebileceği gibi meze, sandviç ve atıştırmalıklarda da kullanılabilir.
İçindekiler: Biber salçası, domates salçası, baharatlar, sarımsak, zeytinyağı, ceviz, fındık, fıstıkAlerjen uyarısı: Domates, biber, ceviz, fındık, fıstık içerir.
Menşei: Türkiye
Besin Değerleri:
Doymuş yağ (g): 7.7
Enerji (kcal): 284
Karbonhidrat (g): 20.4
Lif (g): 0
Protein (g): 6.4
Tuz (mg): 0.2
Yağ (g): 19.7
Şeker (g): 11