Klasik Fransız mutfağının vazgeçilmezlerinden olan Demi Glace Sos, uzun süre pişirilerek elde edilen zengin ve yoğun et suyu bazlı bir sostur. Steak, rosto ve ızgara etler için mükemmel bir tamamlayıcıdır.
İçindekiler: Su, krema (pastorize inek sütü kreması, patates nişastası, kıvam arrıcı (selüloz, ksantan sakızı, karboksimel selüloz), asitlik düzenleyici (potasyum fosfat), emülgatörler (yağ asitlerinin monogliseritleri), yağsız süt tozu, maya özütü, kurutulmuş sebze tozları (soğan, domates, kereviz,havuç), pancar şekeri, domates salçası, soğan, sarımsak, bitkisel yağ (ayçiçek), tuz, asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, lakk asit), karabiber, kişniş, biberiye, modifiye mısır nişastası, renk verici (karamel E150d), limon lifi, aroma verici (et), enzim modifiye tereyağı, muskat cevizi, maydanoz, kimyon.ALERJEN UYARISI: Süt ürünü, kereviz ve muskat cevizi içerir
Menşei: Türkiye
Besin Değerleri:
Enerji: 75 kcal
Toplam Yağ: 2 g
Doymuş Yağ: 0.8 g
Trans Yağ: 0 g
Toplam Karbonhidrat: 10 g
Şekerler: 3 g
Diyet Lifi: 1 g
Protein: 5 g
Tuz: 2 g