İnce işlenmiş, yumuşak ve kremsi dokusuyla Viru Enginar Kalbi, Akdeniz mutfağının en değerli sebzelerinden biridir. Kendine has hafif tatlı ve topraksı aromasıyla, hem sıcak hem de soğuk yemeklerde kolayca kullanılabilir. Salatalarda, zeytinyağı ve limonla marine edilerek hafif bir meze olarak servis edilebilir, pizza ve makarna tariflerine lezzetli bir katkı sağlayabilir. Fırın yemeklerinde peynir ve baharatlarla birleştirerek gurme lezzetler yaratabilir ya da hafifçe sotelenerek garnitür olarak tüketilebilir. Sağlıklı ve lezzetli bir alternatif arayanlar için mutfakta olmazsa olmaz bir malzeme!
İçindekiler: Enginar kalbi, su, tuz, asitlik düzenleyici : sitrik asit
Menşei: Peru
Besin Değerleri:
Enerji (kj/kcal) : 109/26
Yağ (g) : 0,0
Doymuş Yağ (g) : 0,0
Trans Yağ (g) : 0,0
Karbonhidrat (g) : 4,3
Şekerler (g) : 1,3
Lif (g) : 2,1
Protein (g) : 1,4
Tuz (g) : 0,80