Yemeklerin temel sosu olan soya sosu, bugün artık bütün dünya mutfaklarında ve sofralarında kullanılmaktadır. Soya sosu, bilhassa etler ve deniz ürünlerinin yanında, sebzeler, çorbalar, makarnalar ve pilavlarda kullanılır. Ayrıca beyaz ve kırmızı etlerin üzerine marina edilir. Amoy soya sosu, kullanılan bütün sofralarda tadını fark edeceksiniz.
İçindekiler: Su, soya fasulyesi(%18), tuz, buğday unu, şeker, renklendirici(E150a), koruyucu(E202), aroma artırıcı(E627-E631)Alerjen: Gluten ve soya.
Menşei: Hong Kong/Çin
Besin Değerleri:
Enerji 338kJ/78kcal
Yağ 0g
-Doymuş yağ 0g
-Trans yağ 0g
Karbonhidrat 13g
-Şekerler 9.4g
Lif 0g
Protein 6.5g
Tuz 16.8g