Güzel kokusu, tadı ve aynı zamanda şifa kaynağı olan taze kekik, Hatay’ ın yüksek rakımlı Amanos dağlarından toplanır, saplarının ayıklanmasından sonra halhalı tipi zeytinyağı ile harmanlanır. İskenderun’a özel, Hatay halkının kahvaltılarında öncelik tanıdığı bu doğal ve yöresel ürün salatalarda, et marinasyonlarında ve garnitür olarak tüketilir.
İçindekiler: Kekik, zeytinyağı,ayçiçek yağı,
Menşei: Hatay/Türkiye
Besin Değerleri:
Enerji (kcal): 343.0
Yağ (g): 34.4
Doymuş yağ (g): 5.1
Kolesterol (mg): 0.0
Karbonhidrat (g): 2.4
-Şeker (g): 1.3
-Lif (g): 4.8
Protein (g): 3.5
Tuz (g): 4.8