Soya Sosu: Hafif ve tuzlu tadıyla omlete özgün bir aroma verir, fazla eklemekten kaçının.
Taze Soğan ve Kırmızı Biber: İnce kıyılması malzemelerin lezzetini daha iyi ortaya çıkarır ve daha tüm ürünlerin eşit pişmesini sağlar.
Pirinç yufkası isterseniz pişmeden önce oda sıcaklığındaki suda beklettikten sonra tavaya koyabilir böylece yağ ile ekstra kalori eklemekten kaçınabilirsiniz.
Hazırlanışı:
Yumurtaları çırpın, içine ince doğranmış taze soğan ve kırmızı biberi ekleyin.
Tavada ince bir omlet yaparak pişirin ve kırmadan kenara alın.
Pirinç yufkalarını hafifçe ısıtıp hazırladığınız omleti üzerine serin.
Omletin üzerine soya sosunu eşit dağıtarak gezdirin.
Pirinç yufkasını quesadilla gibi katlayın
Üzerlerine susam ve kalan taze soğanları serpiştirerek servis edin.
Hazırlık Notları:
Omletin fazla pişmemesine özen gösterin, böylece sarma işlemi kolaylaşır.
Servis Önerileri:
Kahvaltı, brunch veya hafif bir öğle yemeği alternatifi olarak uygundur.
Sweet and chili ya da sriracha mayo gibi sosla servis edebilirsiniz.