Klasik ekmek kırıntılarından farklı olarak daha hafif ve iri yapısıyla öne çıkan Chefline Panko Ekmek Kırıntısı, yemeklerinize mükemmel bir çıtırlık kazandırır. Japon mutfağında yaygın olarak kullanılan bu özel kırıntı, kızartmaların dış yüzeyinde hafif ve gevrek bir doku oluşturarak altın renginde kusursuz bir sonuç elde etmenizi sağlar.Tonkatsu, tempura, schnitzel ve kroket gibi tariflerde harika bir çıtırlık sunarken, yağı fazla çekmemesi sayesinde kızartmalarınızı daha hafif hale getirir. Fırın yemeklerinde de kullanabileceğiniz Chefline Panko, mutfağınızda profesyonel bir dokunuş yaratmak için ideal bir seçimdir.
İçindekiler: BUĞDAY unu, palm yagı, glikoz, maya, tuz.Alerjen: Buğday
Menşei: Çin
Besin Değerleri:
Enerji (kcal): 366.0
Yağ (g): 0.0
Doymuş yağ (g): 0.0
Karbonhidrat (g): 78.0
Şeker (g): 4.1
Lif (g): 1.3
Protein (g): 11.6
Tuz (g): 0.2