Efsane Kızartmalık Lezzet! Ekremoğlu Saganaki Peyniri, sert ve tuzlu yapısıyla yüksek ısıya dayanıklı özel bir peynir çeşididir. Adını aldığı geleneksel Yunan yemeği Saganaki (peynirin zeytinyağında kızartılması) için idealdir. Yüksek protein içeriğiyle besleyici bir alternatif sunarken, dışı çıtır, içi yumuşak ve esnek dokusuyla sıcak tüketim için vazgeçilmezdir.
Pastörize İnek Sütü, Tuz, Peynir Mayası (Şirdan Mayası), Peynir Kültürü.
Türkiye
Peyniri kalın dilimler halinde keserek zeytinyağında her iki yüzü de kızarana kadar pişirin. Genellikle limon suyu sıkılarak sıcak servis edilir. Rendelenerek veya küp küp doğranarak salatalarda da kullanılabilir.
Ana Alerjen: **Süt ve Süt Ürünleri** (Laktoz içerir).
Önemli Not: Yüksek protein içeriğine sahiptir ve kızartılmaya uygun dokuya sahiptir.
Buzdolabında, +4 °C ile +8 °C arasında kendi salamura suyu içinde muhafaza ediniz.