Zarif ve Yoğun Aromalı: İskandinav Camembert Keyfi! Emborg Camembert, yumuşak, yenilebilir beyaz küf kabuğuna ve zengin, tereyağlı bir iç dokuya sahip Danimarka'dan özel bir peynirdir. En az %50 süt yağı içeriğiyle yoğun kremsilik sunar. Peynir tabakları, atıştırmalıklar ve sıcak fırınlanmış sunumlar için mükemmeldir.
Pastörize İnek Sütü, Tuz, Laktik Kültürü, Mikrobiyal Maya, Küf Kültürü (Penicillium Camemberti).
Danimarka
Peynir tabağında veya baget üzerinde oda sıcaklığında tüketilmesi tavsiye edilir. Bal ve ceviz ile fırınlanarak sıcak servis edilebilir veya kırmızı meyveli reçellerle eşleştirilerek mükemmel bir tatlı-tuzlu denge oluşturur. Aromasının açığa çıkması için servisten 30 dakika önce buzdolabından çıkarılmalıdır.
Ana Alerjenler: **Süt ve Süt Ürünleri** içerir (**Laktoz** dahil).
Önemli Not: En az %50 süt yağı içerir. Tam yağlı bir peynirdir.
Peyniri +2 °C ile +5 °C arasında buzdolabında muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra, kabuk yapısının bozulmaması ve aromasının korunması için orijinal ambalajında veya hava almayacak bir kapta saklanması önerilir.