Gurme mutfakların vazgeçilmezi olan trüf mantarı, tereyağı ile buluşarak lüks ve sofistike bir tat ortaya çıkarıyor. Makarnalarda, risottolarda, ızgara etlerde veya kahvaltılarda kullanılarak yemeklere derinlik katar. Trüf mantarının kendine özgü topraksı aroması, doğal tereyağının zenginliğiyle birleşerek enfes bir deneyim sunar.
İçindekiler: Tam yağlı Pastörize İnek Sütü Kreması, Trüf Mantarı
Menşei: Türkiye
Besin Değerleri:
Enerji: 735 kcal
Yağ: 82 g
Doymuş Yağ: 52 g
Tekli Doymamış Yağ: 23 g
Çoklu Doymamış Yağ: 3 g
Karbonhidrat: 1 g
Şeker: 0.5 g
Protein: 1 g
Tuz: 1.2 g
Lif: 0 g