Bolu’nun meşhur keş peyniri, süzme yoğurdun belirli bir süre kurutulmasıyla elde edilen sert ve aromatik bir peynir çeşididir. Yoğun kıvamı ve hafif ekşimsi, tuzlu tadıyla bilinen keş peyniri, özellikle erişte, makarna ve çorbalara rendelenerek mükemmel bir tat katar. Protein ve kalsiyum açısından zengin olan bu peynir, kahvaltılarda da tüketilebilir.
İçindekiler: SÜZME YOĞURT (İNEK SÜTÜNDEN) VE TUZ KURU MADDE DE EN AZ %10 SÜT YAĞI İÇERİR.Alerjen UyarısıSÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ İÇERİR(LAKTOZ DAHİL)
Menşei: Bolu/Türkiye
Besin Değerleri:
Enerji (kcal): 286.0
Enerji (kJ): 1187.0
Yağ (g): 22.3
Doymuş yağ (g): 14.5
Karbonhidrat (g): 3.6
Tuz (g): 17.7