Büyük Boyut, Yoğun Lezzet: Kapari Karpuzu! Kapari karpuzu, kapari bitkisinin tomurcukları yerine meyvesinden elde edilen, etli ve büyük yapısıyla meze ve salatalarda öne çıkan özel bir turşudur. Kapari tomurcuklarına göre daha dolgun ve hafif tatlı-ekşi bir profile sahiptir. 700 gramlık büyük kavanozu, sofralarınıza otantik Akdeniz lezzetini cömertçe taşır.
Kapari Karpuzu, Su, Tuz, Sirke, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit).
Bütün olarak mezelerin yanında veya ikiye kesilerek pizzaların üzerinde kullanabilirsiniz. Özellikle peynir tabaklarına ve soğuk et sunumlarına benzersiz bir lezzet ve renk katar. Yüksek tuz içeriğini dengelemek için kullanmadan önce hafifçe durulayabilirsiniz.
Alerjen: İçermez.
Önemli Not: Salamura ürün olduğu için yüksek tuz (sodyum) içerir. Tansiyon sorunu olan veya düşük sodyumlu diyet uygulayan bireylerin tüketmeden önce dikkatli olması önerilir.
Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra, kapari karpuzlarının daima salamura suyunun altında kalmasını sağlayarak buzdolabında saklayınız.