Fermente probiyotik destekli bu yoğurt, Hindistan cevizi bazlı bitkisel yapısıyla sindirim sistemine katkı sağlar. Kremsi dokusu ve hafif ekşi aromasıyla hem tek başına hem de tariflerde kullanılabilir. Laktozsuz ve glutensiz yapısıyla hassasiyetlere uygundur.
Nilky Probiyo, geleneksel yoğurt kültürünü modern vegan yaşamla buluşturarak günlük probiyotik ihtiyacını doğal yoldan karşılamanızı sağlar. İçeriğinde canlı ve aktif kültürler bulunur, katkı ve koruyucu içermez.
Menşei: Türkiye
Üretici:Nilky İçecek ve Gıda San ve Tic. AŞ. .
İçindekiler: Hindistan cevizi sütü, nişasta, probiyotik kültür (L. acidophilus, B. bifidum vb.)
Besin Değerleri (100 g): Enerji: 88 kcal, Yağ: 6 g, Karbonhidrat: 7 g, Protein: 0.5 g
Alerjen: Alerjen madde içermez. Süt, laktoz, gluten ve soya içermez.