Yoğun ve kompleks aromalara sahip olan kırmızı şarap sirkesi, özenle seçilmiş kırmızı üzümlerin doğal fermantasyon süreciyle elde edilir. Şarap yapımında kullanılan üzümlerden gelen güçlü meyvemsi ve hafif odunsu notalar, bu sirkeyi mutfakta çok yönlü bir malzeme haline getirir.Sosu zenginleştirmek, etleri marine etmek veya rustik Akdeniz salatalarına derinlik katmak için idealdir. Özellikle kırmızı et yemekleri, peynir tabakları ve fırınlanmış sebzelerle harika bir uyum sağlar. Güçlü ve karakteristik tadıyla, gurme tarifler için mükemmel bir seçenektir.
İçindekiler: Kırmızı şarap sirkesi, Koruyucu(Kükürtdioksit(E220))Alerjen Uyarısı : Sülfüt/Kükürt Dioksit ve Alkol içerir.
Menşei: İtalya
Besin Değerleri:
Enerji 93kJ/22kcal
Yağ 0g
-Doymuş yağ 0g
-Trans yağ 0g
Karbonhidrat 0.9g
-Şekerler 0.5g
Lif 0g
Protein 0g
Tuz 0g