Gurme mutfakların en zarif sebzelerinden biri olan Viru Beyaz Kuşkonmaz, özel olarak yetiştirilen ve geleneksel yöntemlerle işlenen ince dokulu, hafif tatlı ve kremsi yapısıyla öne çıkıyor. Beyaz kuşkonmaz, yeşil versiyonuna göre daha yumuşak ve hafif lezzetli olup, şeflerin vazgeçilmez malzemeleri arasında yer alır. Salatalarda, garnitür olarak ana yemeklerin yanında ya da hafifçe ısıtılarak tereyağı ve limon ile servis edilebilir. Omletlerde, risottolarda ve çorbalarda kullanarak yemeklerinize sofistike bir tat katabilirsiniz. Hafif ve rafine lezzetleri sevenler için mükemmel bir seçim!
İçindekiler: Beyaz kuşkonmaz, su, tuz, asitlik düzenleyici(E330)
Menşei: Peru
Besin Değerleri:
Enerji 51kJ/12.18kcal
Yağ 0.08g
-Doymuş yağ 0.04g
-Trans yağ 0g
Karbonhidrat 1.4g
-Şekerler 1g
Lif 0.8g
Protein 0.997g
Tuz 1.04g