Doğal ve besleyici içeriğiyle bilinen Viru Yeşil Kuşkonmaz, kendine özgü hafif acımsı ama taze aromasıyla yemeklere özel bir karakter kazandırıyor. Yeşil kuşkonmaz, beyaz versiyonuna göre daha lifli ve yoğun tat profiline sahiptir, bu nedenle ızgara, sote veya fırın yemeklerinde mükemmel bir uyum sağlar. Salatalarda taze olarak doğrayarak ya da limon ve zeytinyağı ile marine ederek tüketebilirsiniz. Makarna, risotto ve fırın yemeklerinde nefis bir tamamlayıcıdır. Ayrıca, protein açısından zengin bir öğün oluşturmak için ızgara tavuk veya balık ile birlikte servis edebilirsiniz.
İçindekiler: Yeşil kuşkonmaz, su, tuz, asitlik düzenleyici(E330)
Menşei: Peru
Besin Değerleri:
Kalori: 20 kcal
Karbonhidrat: 3.9 g
Lif: 2.1 g
Protein: 2.2 g
Yağ: 0.2 g
A Vitamini: 756 IU
C Vitamini: 5.6 mg
K Vitamini: 41.6 µg
Folat: 52 µg