Dünya çapında popüler bir sirke türü olan Aceto Balsamico di Modena, dünyada sadece İtalya’nın Modena bölgesinde yetişen beyaz Trebbiano üzümlerinden yapılır ve sadece Modena bölgesinde yasal olarak üretilir.Sirkenin dünyaya çıkış noktası olan İtalya, büyük bir başarı ile kendi bulmuş olduğu sirkeyi kısa bir zamanda dünya çapında popüler hale getirmiştir. Ortaçağlardan beri kullanılır ve içeriğindeki bulundurduğu vitamin ve mineraller yemeğin değerini arttır. Salatalar başta olmak üzere bir çok gıdada kullanılan bu sirkenin raf ömrü de diğerleri ile aynıdır. Tıpkı elma üzüm sirkeleri gibi yapılışından sonraki aşamada karanlık ve cam şişelerde bekletilmesi gerekmektedir. Et, sebze, omlet ve salataları zenginleştiren keskin bir tadı vardır. Her şeyi taze, doğal, canlı, renkli kılar.
İçindekiler: Üzüm sirkesi, pişmiş konsantre üzüm şırası, renklendirici E150dAlerjen: Sülfit
Menşei: Modena/İtalya
Besin Değerleri:
Enerji 210 kcal
Yağ: 0 gr
Karbonhidrat: 48 gr
-Şeker 48 gr
Protein: 0,3 gr
Tuz: 0,08 gr