Tatlı, ekşi ve acı tatları bir arada barındıran bu Tayland sosu, kırmızı ve beyaz etlerin marinasyonunda ve Dim-Sum (Çin Aperatifleri) dip sosu olarak kullanılır. Genellikle kızarmış yemeklerin yanında dip sos olarak, ayrıca pişirme sosu olarak kullanılır. Kullanım Alanı: Kırmızı tatlı biberin yumuşak aromasını et yemeklerinize, tatlı biber sosu ile taşıyabilirsiniz. Kullanım Şekli: Sos olarak kullanılır.
İçindekiler: Şeker, su, acı biber (%22), tuz, sarımsak, modifiye mısır nişastası, asitlik düzenleyici: asetik asit (E260), kıvam arttırıcı: ksantan gam (E415).
Menşei: Tayland
Besin Değerleri:
Enerji (kcal): 275.0
Yağ (g): 0.0
Doymuş yağ (g): 0.0
Karbonhidrat (g): 68.0
Şeker (g): 59.0
Protein (g): 0.8
Tuz (g): 4.6