İrlanda’nın verimli meralarında otlayan ineklerin sütünden üretilen bu doğal tereyağı, hafif tuzlu tadıyla kahvaltılardan yemeklere kadar her alanda kullanılabilir. Yoğun süt kokusu ve kremsi dokusuyla ekmeğe sürülerek tüketilebileceği gibi, yemeklere zengin bir lezzet katmak için de tercih edilebilir.
İçindekiler: PASTÖRİZE İNEK SÜTÜ, LAKTİK KÜLTÜR. KURU MADDE DE EN AZ %82 SÜT YAĞI İÇERİR.Alerjen BileşenlerSüt ve Süt ürünleri (Laktoz dahil) içerir
Menşei: İrlanda
Besin Değerleri:
Enerji (kcal) 3059
Enerji (kj) 744
Yağ (g) 80
Doymuş Yağ(g) 53
Karbonhidrat (g) 0.6
Şekerler (g) 0.6
Protein (g) 0.6
Tuz(g) 1.8