Üretim tarihinden itibaren en az 252 gün olgunlaştırılmıştır. Olgunlaştırılmasıyla derin ve keskin bir aroma kazanan eski beyaz cheddar, yoğun süt tadıyla peynir severler için özel olarak üretilmiştir. Klasik kırmızı cheddar’a göre daha sert bir kıvama sahiptir ve dilimlenerek ya da rendelenerek kullanılabilir. Peynir tabaklarında, şarap eşlikçisi olarak veya fırın yemeklerinde mükemmel bir seçenektir.
İçindekiler: Pastörize İnek Sütü, Peynir Mayası, Starter Kültürler. Alerjen BileşenlerSüt ve Süt ürünleri (Laktoz dahil) içerir
Menşei: İrlanda
Besin Değerleri:
Enerji (kcal) 383
Protein (gr) 26
Karbonhidrat (gr) <0,2
Şeker (gr) <0,2
Yağ (gr) 32