Geleneksel yayık yöntemiyle üretilen bu tereyağı, hafif aromatik ve doğal tadıyla mutfağınıza otantik bir lezzet sunuyor. Yavaş ve doğal fermantasyon süreciyle elde edilen tereyağı, hafif fındıksı notalar taşır ve yemeklere mükemmel bir kıvam ve aroma katar. Hem kahvaltılarda hem de yemek pişirirken kullanım için idealdir.
İçindekiler: PASTORİZE SİMENTAL İNEK SÜTÜ , YOĞURT MAYASI, TUZ EKLENMEMİŞTİR %82 SÜT YAĞI İÇERİR ALERJEN: LAKTOZ İÇERİR
Menşei: Türkiye
Besin Değerleri:
Enerji: 740
Yağ: 82
- Doymuş Yağ: 49
Karbonhidrat: 0.85
- Şekerler: 0.52
Protein: 0.4
Tuz: 0
Diyet lifi: 0.11