Geleneksel Fransız mutfağının en sofistike lezzetlerinden biri olan Reine Taneli Dijon Hardal, öğütülmemiş hardal tohumlarının bıraktığı hafif gevrek dokusuyla pürüzsüz hardala farklı bir boyut kazandırıyor. Tohumların hafif çıtır hissi ve doğal aroması, soslarınıza ve yemeklerinize hem lezzet hem de karakter katar. Özellikle et marinasyonlarında, fırınlanmış sebzelerde ve peynir tabaklarında mükemmel uyum sağlar. Fransız usulü vinaigrette soslarına ekleyerek salatalarınıza farklı bir tat kazandırabilir, sandviçlerinize sürerek klasik hardaldan daha zengin ve derin bir lezzet elde edebilirsiniz. Izgara etler, somon gibi yağlı balıklar veya peynir tabaklarıyla birlikte servis ederek yemeklerinize gurme bir dokunuş ekleyebilirsiniz.
İçindekiler: Su,hardal tohumu (%27) Sirke,Tuz,beyaz üzüm sirkesi,şeker, baharatlar [tarçın,köri(kişniş,çemen,zerdeçal,rezene,kırmızı acı biber)] asitlik düzenleyici (sitrik asit)Alerjen Uyarısıhardal içerir.
Menşei: Fransa
Besin Değerleri:
Enerji (kcal) 146.0
Enerji (kJ) 610.0
Yağ (g) 9.4
Doymuş yağ (g) 0.7
Karbonhidrat (g) 5.7
Şeker (g) 2.4
Lif (g) 3.2
Protein (g) 6.7
Tuz (g) 4.3