Ege’nin köklü peynir kültürünü yansıtan Şemsi Egi İnek İzmir Tulum Peyniri, geleneksel üretim teknikleriyle hazırlanarak özgün lezzetini ve yoğun dokusunu koruyor. Pastörize inek sütünden üretilen bu tulum peyniri, yumuşak ama karakteristik aromasıyla hem kahvaltılarda hem de farklı tariflerde keyifle tüketilebilir. Hafif tuzlu ve kremsi yapısı sayesinde sade olarak tüketebilir, zeytinyağı ve kekik ile marine ederek peynir tabaklarınıza zengin bir dokunuş katabilirsiniz. Mezeler, ızgara sebzeler ve fırın yemekleriyle mükemmel uyum sağlar,tariflerinize geleneksel bir Ege dokunuşu ekler.
İçindekiler: İnek sütü, şirden mayası, tuz (NaCl). Alerjen bilgisi: Laktoz içerir. Kuru maddede süt yağı kütlece en az %45’tir
Menşei: İzmir/Türkiye
Besin Değerleri:
Enerji (kJ ve kcal) 1376/329
Yağ (g) 24.2
Doymuş Yağ (g) 15.1
Karbonhidrat (g) 2,3
Şeker (g) 2,3
Protein (g) 19,4
Tuz (g) 3.8