Japon mutfağının en sevilen bileşenlerinden biri olan Tassya Panko Ekmek Kırıntısı, hafif ve gevrek yapısıyla kızartmalara mükemmel bir çıtırlık kazandırıyor. Klasik ekmek kırıntılarından farklı olarak daha iri ve hava dolu yapısıyla öne çıkan panko, kızartma esnasında fazla yağ çekmez ve altın rengi, çıtır bir dış katman oluşturur. Tavuk şnitzel, tempura sebzeler, deniz ürünleri ve kroket gibi tariflerde kullanarak yemeklerinize profesyonel bir dokunuş katabilirsiniz. Aynı zamanda fırın yemeklerinde ve gratin tariflerinde çıtır bir yüzey yaratmak için harika bir alternatiftir. Hafif ama ekstra gevrek sonuçlar elde etmek isteyenler için mutfağın vazgeçilmez bileşeni!
İçindekiler: Buğday unu, maya. tuz. Alerjenler : Gluten.
Menşei: Çin
Besin Değerleri:
Enerji (kcal): 382.0
Enerji (kJ): 91.0
Yağ (g): 1.0
Doymuş yağ (g): 0.4
Trans yağ (g): 0.0
Kolesterol (mg): 0.0
Karbonhidrat (g): 7.6
Şeker (g): 3.5
Lif (g): 2.8
Protein (g): 13.2
Tuz (g): 0.0
Sodyum (g): 3.0