Fransız mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Vilux Taneli Dijon Hardal, iri hardal taneleriyle hem kıvamlı hem de hafif çıtır dokusuyla yemeklere derinlik kazandıran sofistike bir lezzet sunuyor. Klasik Dijon hardalına göre daha hafif ve dengeli bir asiditeye sahip olan bu özel hardal, et marinasyonlarında, soslarda ve salata dressinglerinde mükemmel sonuç verir. Izgara etler, sandviçler ve peynir tabaklarıyla kullanarak Fransız mutfağının inceliklerini sofranıza taşıyabilirsiniz. Özellikle bal ve sirke ile karıştırılarak benzersiz bir tat dengesi yakalayabilir, ev yapımı vinaigrette soslarınızda kullanarak şık ve lezzetli dokunuşlar elde edebilirsiniz.
İçindekiler: SU,HARDAL TOHUMLARI (*ELEME VEYA AYIRMA İŞLEMİ OLMADAN, YAĞI ALINMAMIŞ TOHUMLAR KABACA ÖĞÜTÜLMÜŞTÜR),SİRKE,TUZ
Alerjen Bileşenler: HARDAL TOHUMU VE KÜKÜRT DİOKSİT (SİRKE)İÇERİR.
Menşei: Fransa
Besin Değerleri:
Enerji (kcal) 370
Enerji (kj) 1547
Yağ (g) 12
Doymuş Yağ(g) 2.1
Karbonhidrat (g) 48
Şekerler (g) 11
Lif(g) 19
Protein (g) 8.4