Alman mutfağının klasik lezzetlerinden biri olan Frankfurter sosis, dana etinin özenle işlenmesiyle hazırlanmış özel bir üründür. Yoğun aroması ve kendine has baharat karışımı sayesinde hem sıcak hem de soğuk tüketilebilen çok yönlü bir lezzettir. Genellikle haşlanarak veya ızgarada pişirilerek servis edilen bu sosis, sandviçlerden kahvaltı sofralarına kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir.
İçindekiler: Dana eti ve yağı, tuz, baharat karışımı, likit tütsü aroması, stabilizör (sodyum polifosfat), antioksidan (askorbik asit), koruyucu madde (sodyum nitrit)
Menşei: Türkiye
Besin Değerleri:
Enerji (kcal) 283.0
Enerji (kJ) 1171.0
Yağ (g) 25.0
Doymuş yağ (g) 15.0
Karbonhidrat (g) 3.0
Şeker (g) 0.0
Protein (g) 11.0
Tuz (g) 2.0