Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, 1950 yılında Selahattin Kemerli tarafından kurulan konserve fabrikası, nesiller boyu süregelen geleneksel yöntemlerle sardalya üretimine devam etmektedir. Bu özel ürün, yüksek kaliteli sardalyaların tuzla muhafaza edilmesiyle hazırlanır ve 3-4 aylık bir olgunlaşma sürecinden sonra tüketime sunulur.
İçindekiler: Pulu ayıklanmış sardalya, ayçiçek yağı , karabiber tanesi
Menşei: Çanakkale/Türkiye
Besin Değerleri:
Enerji (kJ/kcal) 890/213
Yağ (g) 13,76
-Doymuş yağ (g) 3,9
Karbonhidrat (g) 0,4
-Şekerler (g) 0
Protein (g) 21,76
Tuz (g) 1,7
Omega 3 (EPA+DHA) (mg) 1420