Üç farklı süt çeşidinin mükemmel dengesiyle hazırlanan Şemsi Egi İnek - Koyun - Keçi İzmir Tulum Peyniri, geleneksel İzmir tulum peynirinin en karakteristik lezzetlerinden birini sunuyor. En az 120 gün olgunlaştırılarak sunulan tulum peyniri, ineğin yumuşak ve hafif tatlı sütü, koyunun aromatik ve yoğun dokusu ve keçinin keskin ve hafif ekşimsi lezzeti bir araya gelerek damakta kalıcı ve derin bir tat bırakıyor. Kıvamı itibarıyla hem dilimlenerek hem de ufalanarak kullanılmaya uygundur. Kahvaltı sofralarınıza farklı bir lezzet katmak için sade tüketebilir, taze otlar ve zeytinyağı ile karıştırarak meze olarak değerlendirebilirsiniz. Ayrıca makarna ve salatalara ekleyerek lezzetini artırabilir, fırın yemeklerinde güçlü aromasıyla tariflerinizi zenginleştirebilirsiniz. Geleneksel peynir severler için vazgeçilmez bir lezzet!
İçindekiler: Çiğ Koyun, keçi, inek sütü, şirden mayası, tuz (NaCl). Alerjen bilgisi: Laktoz içerir. Kuru maddede süt yağı kütlece en az %45’tir
Menşei: İzmir/Türkiye
Besin Değerleri:
Enerji (kJ ve kcal) 1419/341
Yağ (g) 26
Doymuş Yağ (g) 17
Karbonhidrat (g) 2
Şeker (g) 2
Protein (g) 23
Tuz (g) 4